keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Ronsu

Juu, ei meillä täällä tylsää ole, vaikka päivät meneekin samaa rataa!

Päivän normikuvioiden lisäksi Köntti kävi tänään parturissa. Ekaksi tukka pestiin ja päänahka hierottiin oikein kunnolla. Aluksi näytti siltä että tyttö jonka oli määrä leikata hiukset ei oikein tiennyt mitä oli tekemässä. Kampaa ei löytyny kunnollista ja sakset ei meinannu pysyä kädessä. Leikkuukoneen käyttökin oli vähän siinä ja tässä. Välillä hiukan jopa pelotti tuolissa. Kohtuu hyvä tukasta tuli ja hintaa kertyi 200 bht.

Löllis eksyi jälleen shoppailemaan. Mukaan tarttuikin kiva kolttu. Myös "merkkireppu" löytyi halvalla. On tuo kaupankäynti vaan rasittavaa. Tinkaamista ja hinnasta väittelyä. On se suomessa helppoa kun hinta on mikä on, eikä siitä keskustella.

Köntti raahusti jonkin ajan päästä Lölliksen perässä ja yllätys..että päädyttiin syömään. Tällä kertaa italialaiseen. Pasta maistui hyvälle! Massut täynnä ja hikinorojen valuessa otimme alle tuktukin ja painuimme kämpille. Noin kello 21 oli vielä 31c lämmintä. Mitähän on päivällä ollut...

Niin juu, ronsuakin on syötetty tänään. Löllis syötti ja Köntti otti kuvia ja videota. Video vaan ei onnistunut, kun starttinappiakin olisi pitänyt painaa. Noh mutta, aikamoinen elikko. Karhealla kärsällään napsi eväitä kädestä ja lopuksi otti vielä eväspussinkin ja antoi sen selässään istuvalle ukolle. Lopuksi vielä kiitti pään nyökkäyksellä ja vikinällä.

Nyt on aika painua pehkuihin. Huomiseen!

1 kommentti: