lauantai 27. maaliskuuta 2010

Markkinahumua

Aamupalan ja allaskeikan jälkeen lähdettiin tuktukilla parin kilometrin päähän markkinoille. Tuktuk oli tuunattu oikein viimosen päälle, järeät poppivehkeet ja kaikki. Kyyti maksoi 100 bht ja kuski lupasi odotella ja kyyditä takaisinkin (paluumatkasta tietysti toiset 100 bht).

Markkinat olivat aika isot. Myytävänä oli tuoreita hedelmiä, lihoja, kaloja, vaatteita, krääsää jne. Köntti otti kuvia esim. lihoista, siinä köllöttivät tiskissä taivasalla auringon paisteessa. Köntti siis kierteli enemmän eksoottista ruokaosastoa, kun Löllis taas kirmasi vaate- ja kenkäkojulta toiselle. Markkinahinnat olivat mitättömät eikä turisteja juuri näkynyt. Näillä markkinoilla ei tinkaamistakaan näkynyt.

Hetkisen pengottuaan Löllis löysi kivan vaatekappaleen. Olipa se kiven alla! Täällä kun Löllis on jättiläinen paikallisiin naisiin verrattuna. Köntin ei edes tarvitse haaveilla ostavansa vaatteita täältä, koska miestenkin vaatteet on tehty pygmeille kukkakepeille.

Markkinoilla oli kiva kieppua kun sai aivan rauhassa katsella, eikä myyjä kulkenut perässä ja hokenut "madam/söör, veri kut prais for juu, ounli for juu. Tsiip tsiip." Kierroksen jälkeen etsittiin kyytiä, mutta kuskia ei näkyny, joten hyppäsimme lähimpään tuktukkiin.

Illemmalla Löllis ryntäsi taas ostoksille. Köntti päätti kokeilla sillä aikaa perinteistä thaihierontaa. Hieronta teki todella kipeää. Varsinkin kun lihasten paikat oli vielä kiipeilystä muutenkin hellänä. Tuli melkein kyyneleet silmiin, kun hento tyttö murjoi polvilla ja kyynerpäillä paikkoja kuntoon. Tyttö löysi myös hiirikädestä todellisen kipupisteen, jota murjoi ainakin 15 minuuttia ja käski tulla vielä maanantaina uudestaan jotta saadaan käsi kuntoon.

Törmättiin myöhemmin Lölliksen bongaaman pizzapaikan edessä. Ostoksia oli kertynyt jonkin verran, koska selkäreppu oli kohtuullisen painava. Vedettiin pizzat päähän, jonka jälkeen köpöteltiin kämpille. Suihkuttelun ohella ollaan kuunneltu baarikadun möykkää, joka tuntuisi olevan tänään astetta kovemmalla. Mutta nyt väsyttää niin paljon, ettei juuri möykät haittaa! Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti