keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Iisipäivä

Kuvassa: grillimopo

Aamupala oli erittäin hyvä tässäkin hotellissa. Kaikissa hotelleissa aamiainen on aika samanlainen. Ehkä hiukan enemmän kaipaisi paikallisia herkkuja valikoimaan.

Ähkyssä suuntasimme hotellin katolla olevalle uima-altaalle. Loikoilimme auringossa parisen tuntia ja pulahdimme altaassa ennen lähtöä.

Lölliksen shoppaushammasta alkoi kolottaa, joten Köntin oli alistuneesti raahustettava kojulta kojulle välillä lompakkoa raottaen. Mukaan taisi tarttua jokunen tuliainen. Pitkän ostoskierroksen jälkeen pohjattomat vatsat tarvitsivat täytettä. Ruokailun jälkeen suuntasimme hotellille huilaamaan, jäätelöbaarin kautta tosin. Täällä on aivan liikaa hyvää ja puoli-ilmaista ruokaa joka paikassa.

Huilingin jälkeen Löllis suuntasi taas shoppaamaan ja Köntti keskittyi maistelemaan paikallisia herkkuja (mm. Paistettu riisiä, kanaa, paprikaa, sipulia, valkosipulia, chiliä ja osterikastiketta 35 bahtia ja 1 euro on noin 45 bahtia). Löllis tuli myös nälkäiseksi shoppailusta ja halusi taas maistaa mopomummon herkkuja.

Seurailtiin parvekkeelta tovi baarikadun vilkasta elämää ja Löllis siunaili päivällä hankkimiaan korvatulppia. Nyt ollaan huoneessa ja kello lähenee jo yhtä yöllä. Pitäisi käydä nukkumaan vaan ei malttaisi.

2 kommenttia:

  1. Yhdyn M.Pukkilan kommenttiin; täälläkin kyl ollaan oltu huolesta soikeina! Tsemppiä sinne ja olkaahan nyt tositosi varovaisia siellä! Haleja! T. Virpi

    VastaaPoista
  2. Miu!
    Aikas vaikuttava tuo grillimopo :)Täytyy kertoo kultsulle :) Mitäs kaikkee Löllis on shoppaillut? Hirmu kiva lukea, että kaikki alkaa olla hyvin jo :O Ja eikös elämä oo sillon mallillaan, kun jaksaa shoppailla ja syödä? :)

    Meillä oli eilen -21, kun aamulla lähdettiin töihin. Pakko on myöntää, että käy kateeks säät ja ruoka ja loma jne... :)
    -Minnanen

    VastaaPoista